Mazzel Kids Praise

Welkom bij Mazzel Kids Praise.  Fijn dat je ons hebt gevonden!

We zingen allerlei leuke en mooie liedjes over en voor God  en ervaren zo samen blijdschap in het zingen voor God en het samen geloven. De Mazzelband begeleidt ons. Er is ook altijd een bijbelverhaal, een spel, het talent van de dag en ‘een kind als jij’.  Bij Mazzel Kids Praise komen kinderen uit verschillende kerken bij elkaar en het is ook voor kinderen die nog niet zoveel weten over God en Jezus. Mazzel Kids Praise is voor alle kinderen uit de regio Den Haag vanaf 3 jaar t/m iedereen die nog jong van hart is. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren zijn ook van harte welkom. Maar de kinderen staan centraal. Ben je nieuwsgierig? Kom gerust zomaar eens binnenlopen. Toegang is gratis.

Mazzel Kids Praise is altijd op zondagmiddagen. Voor het seizoen 2019/2020 zijn er 5 data gepland. Zie onze agenda voor de precieze data.  We beginnen altijd 16.00 uur en het duurt ca. een uur.

Plaats: Kruisheuvelkerk Burg. Roeringlaan 6, Leidschendam (goed bereikbaar met tram 2 en 6 en bus 46 vanuit Den Haag)

Eén antwoord op “Mazzel Kids Praise”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *