Over ons

Welkom bij Mazzel Kidspraise!! Fijn dat je onze webpagina hebt gevonden! We vinden het leuk om voor en met jou mooie en leuke liedjes te zingen over en voor God. We hebben een toffe band om bij te zingen: de Mazzelband.

We zingen vooral, en doen gebaren en dansjes bij sommige liedjes. Iedere keer herhalen we wat oude liedjes, zodat je ze gaat kennen en mee kunt doen, maar we doen ook altijd een aantal nieuwe liedjes. Naast het zingen is er altijd een Bijbelverhaal, vaak met plaatjes op de beamer. Er is een spel, vaak van jongens tegen de meiden. Er is altijd een talent van de dag, waarbij een kind iets laat zien wat het goed kan en/of graag doet. We staan ook iedere keer stil bij een ‘kind als jij’, kinderen in armoede in andere landen, in oorlogsgebied of vluchtelingen van natuurgeweld of oorlog. We collecteren voor ZOA (zie www.zoa.nl)

Mazzel Kids Praise is 18 februari 2017 begonnen en meerdere keren per jaar Praise middagen voor kinderen waarbij iedereen welkom is. Ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, de buren etc. Maar de kinderen staan centraal. 

Iedere Kids Praise heeft een ander thema, bijv: .’Wat is praise?’, ‘Hallo God, wie bent U?’, ‘Zo is Jezus!’, ‘Dat is Mazzel’ en na de grote vakantie: ‘Klaar voor de start’ ‘Geloof’, ‘Hoop’, ‘Liefde’, ‘Op reis’, ‘Samen leren’ enz….

Er is ook een ideeënbus waar je liedjes kunt aanvragen die je graag zou zingen, of waar je je op kunt geven als talent van de dag, of misschien heb je wel andere leuke ideeën om het nog leuker te maken!

Kom gerust eens kijken. De deur staat open (zie data in de agenda).

Mazzel Kids Praise werkt samen met de Protenstantse Gemeente Leidschendam http://www.pgleidschendam.nl/